Estill Workshop: Laula tai puhu vapaasti ilman kiristystä – ONLINE

Puristuuko äänesi laulaessa? Haluaisitko löytää lisää vapautta ääneesi? Tässä Zoom-workshopissa tutustumme taskuhuulten anatomiaan sekä siihen, miten niiden eri asennot vaikuttavat välittömästi äänihuulten värähtelyyn. Teemme harjoituksia ryhmänä. Aikaa on myös kysymyksille. 

Taskuhuulten hallinta voi auttaa

  • löytämään vapaamman äänen
  • Korkealla laulamista
  • Äänihuulia värähtelemään tasapainoisemmalla tavalla
  • estää äänen tahatonta kiristymistä

Workshopin aikana teemme harjoituksia yhdessä ryhmänä. Workshopin tavoitteena on, että osallistuja oppii tunnistamaan taskuhuulten erilaiset asennot, sekä niiden vaikutukset omassa äänessään kuulonvaraisesti sekä kinesteettisesti (missä ja miltä se tuntuu omassa instrumentissa). Aikaa on myös kysymyksille.

Kenelle sopii?

Tämä workshop soveltuu jokaiselle, joka on kiinnostunut oman äänensä toiminnasta ja kehittämisestä; laulajat (harrastelijat ja ammattilaiset), laulunopettajat, puheterapeutit, kuorolaulajat, kuoronjohtajat, työkseen puhuvat). Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta Estill Voice Trainingista osallistuaksesi workshopiin. Workshop toimii kuitenkin myös hyvänä kertauksena ja syventävänä kokonaisuutena niille, jotka haluavat kerrata Estill-mallista aiemmin oppimaansa.

Workshop soveltuu kaikille laulu- ja äänenkäyttötyyleille; popista oopperaan ja jazziin.

Workshop toteutetaan Zoomin välityksellä keskiviikkona 1.3.2023 klo 18.00-19.30. Osallistujalle lähetetään linkki Zoomiin, kun sähköpostiin lähetetty lasku on maksettu.

Workshopin hinta: 25 € (sis. ALV 24%)

Tämä workshop on osa workshop-sarjaa, joista jokaisessa käsitellään eri laulamiseen ja äänenkäyttöön liittyvää aihetta. Osallistuessasi jokaiseen viiteen workshopiin saat yhden workshopin ilmaiseksi.

Muut workshopit:

Ke 15.2.2023 Workshop: Äänihuulten värähtelytavat – Laula tai puhu monipuolisesti

Ke 1.3.2023 Workshop: Laula tai puhu vapaasti ilman kiristystä

Ke 15.3.2023 Workshop: Kilpirusto ja sen kallistaminen

Ke 29.3.2023 Workshop: Twang haltuun!

Ke 12.4.2023 Workshop: Ankkurointi – mitä se on?

Osallistu jokaiseen viiteen workshopiin yhteishintaan 100 € (sis. ALV 24%). (Normaalisti 125 € sis. ALV 24%). Huomaa, että sinun tulee ilmoittautua jokaiseen workshopiin erikseen estillvoice.com -sivuston kautta. Ilmoittauduttuasi sinulle lähetetään lasku sähköpostiin.

Opetuskieli: suomi.

Opettaja: Antti Annola – Estill Master Trainer, laulaja, laulunopettaja, musiikkipedagogi (AMK)

anttiannola@gmail.com