Estill-workshop: Äänihuulten värähtelytavat – laula tai puhu monipuolisesti – ONLINE

Haluaisitko oppia laulamaan tai puhumaan pehmeällä tai voimakkaalla äänellä? Haluatko oppia, miten falsetossa lauletaan? Haluatko löytää tiiviin äänen – voimakkaasti tai pehmeästi?

Tässä Zoom-workshopissa tutustumme äänihuulten anatomiaan sekä siihen, miten niiden erilaiset värähtelytavat määrittävät äänen laadun. Äänihuulten värähtely määrittää lisäksi esimerkiksi halutun äänenvoimakkuuden. Aikaa on myös kysymyksille. 

Workshopin aikana teemme harjoituksia yhdessä ryhmänä. Workshopin tavoitteena on, että osallistuja oppii tunnistamaan erilaiset äänihuulten värähtelytavat kuulonvaraisesti sekä kinesteettisesti (missä ja miltä se tuntuu omassa instrumentissa). Aikaa on myös kysymyksille.

Kenelle sopii?

Tämä workshop soveltuu jokaiselle, joka on kiinnostunut oman äänensä toiminnasta ja kehittämisestä; laulajat (harrastelijat ja ammattilaiset), laulunopettajat, puheterapeutit, kuorolaulajat, kuoronjohtajat, työkseen puhuvat). Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta Estill Voice Trainingista osallistuaksesi workshopiin. Workshop toimii kuitenkin myös hyvänä kertauksena ja syventävänä kokonaisuutena niille, jotka haluavat kerrata Estill-mallista aiemmin oppimaansa.

Workshop soveltuu kaikille laulu- ja äänenkäyttötyyleille; popista oopperaan ja jazziin.

Workshop toteutetaan Zoomin välityksellä keskiviikkona 15.2.2023 klo 18.00-19.30. Osallistujalle lähetetään linkki Zoomiin, kun sähköpostiin lähetetty lasku on maksettu.

Workshopin hinta: 25 € (sis. ALV 24%)

Tämä workshop on osa workshop-sarjaa, joista jokaisessa käsitellään eri laulamiseen ja äänenkäyttöön liittyvää aihetta. Osallistuessasi jokaiseen viiteen workshopiin saat yhden workshopin ilmaiseksi.

Muut workshopit:

Ke 15.2.2023 Workshop: Äänihuulten värähtelytavat – Laula tai puhu monipuolisesti

Ke 1.3.2023 Workshop: Laula tai puhu vapaasti ilman kiristystä

Ke 15.3.2023 Workshop: Kilpirusto ja sen kallistaminen

Ke 29.3.2023 Workshop: Twang haltuun!

Ke 12.4.2023 Workshop: Ankkurointi – mitä se on?

Osallistu jokaiseen viiteen workshopiin yhteishintaan 100 € (sis. ALV 24%). (Normaalisti 125 € sis. ALV 24%). Huomaa, että jokaiseen workshopiin tulee ilmoittautua erikseen estillvoice.com -sivuston kautta.

Ilmoittaudu tähän workshopiin klikkaamalla tästä.

Opetuskieli: suomi.

Opettaja: Antti Annola – Estill Master Trainer, laulaja, laulunopettaja, musiikkipedagogi (AMK)