Estill Voice Training -tapaamiset: Figures for Voice Control -treeniryhmä Zoomissa

Figures for Voice Control -treeniryhmä

Tule kertaamaan, vahvistamaan ja tarkentamaan työskentelyäsi Estill-äänikuvioiden kanssa! Tapaamme etänä Zoom-palvelussa, joten voit osallistua tapaamisiin mistä päin maailmaa tahansa.

Estill-äänikuviot (Figures for Voice) tarjoavat täsmäharjoitteita äänen hallitsemiseksi: äänenkäytön kehittämiseen ja ongelmien ratkaisuun.


Tässä äänikuviot-sarjassa keskitymme valikoitujen Estill-kuvioiden kanssa työskentelyyn. Pyrkimyksenä on löytää täsmällinen lihastason työteho kunkin fysiologisen rakenteen parissa, ja tätä kautta täsmentää ja tehostaa äänenkäyttöä. Lopputuloksena on ylimääräisistä jännityksistä vapaa ääni, jota on vapauttavaa käyttää puhuen tai laulaen.

Kukin tapaaminen koostuu äänikuvioiden kertaamisesta sekä niiden harjoittelusta yhdessä. Tapaamisissa on mahdollista saada myös yksilöllistä ohjausta muiden samalla seuraten.

Tapaamisiin olet tervetullut, mikäli olet jo suorittanut EVT Level 1 ja 2 -kurssit. Tapaamiset soveltuvat hyvin kaikille, jotka haluavat kehittää ja tarkentaa Estillin äänikuvioiden hallintaa (Figures for Voice Control). Sopii hyvin myös sinulle, joka valmistaudut Estill Voiceprint -koetta varten.

Tapaamisia on yhteensä viisi, ja niiden yhteishinta on 270 € (sis. ALV). Mikäli osallistuja ei pääse osallistumaan kaikkiin tapaamisiin, maksua ei palauteta. Osallistuminen on sitova. Tapaamisen kesto on 2 h; 30 minuutin vara jätetään tapaamisen loppupäähän, ja se käytetään, mikäli osallistujia on yli kymmenen. Treeniryhmä toteutuu vähintään kuudella osallistujalla.

Tapaamisia ohjaa Estill Master Trainer, laulupedagogi ja muusikko Antti Annola, joka on yksi Suomen kokeneimmista Estill-opettajista. Antti toimii laulun- ja äänenkäytön opettajana laulajille, laulunopettajille ja näyttelijöille niin yksityisesti kuin myös ammattiteattereissa ja oppilaitoksissa. Päivätyönään Annola laulaa a cappella -lauluyhtye Rajattomissa.

Aikataulu:

To 25.7. klo 17-19(.30)

Ke 31.7. klo 17-19(.30)

To 8.8. klo 17-19(.30)

To 15.8. klo 17-19(.30)

Ke 21.8. klo 17-19(.30)

Ilmoittaudu mukaan Estill Voice -sivustolla linkin kautta, sieltä Register with EVI, Step 1. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi parin päivän sisään. Laskun maksamalla varmistat paikkasi treeniryhmässä. Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.