Estill Voice Training -esittelyworkshop Äänekoskella 9.6.2023

Koskela-opisto
Rautatienkatu 25 44150
Äänekoski Äänekoski
Finland 

9.6.2023 klo 15.00-20.30. Hinta: 75 €

Estill Voice Training -esittelyworkshop Koskela-opistolla: Mistä Estillissä on kysymys?

Tervetuloa mukaan tutustumaan maailmankuuluun Estill Voice Trainingiin Antti Annolan johdolla Äänekoskelle.

Estill Voice Training (EVT) on äänenkäytön malli, jota hyödynnetään äänenkäytön kehittämisessä ja kouluttamisessa erilaisissa musiikkityyleissä, puheessa sekä puheterapiassa ympäri maailman. Estill antaa avaimet terveeseen ja monipuoliseen äänen käyttöön kaikissa laulu- ja äänenkäyttötyyleissä.

Tässä workshopissa selviää, mitä Estill Voice Training (EVT) on ja miten sitä voi hyödyntää äänenkäytön kehittämisessä. EVT:n perustaan, äänikuvioihin (Figures for Voice), tutustutaan myös yhdessä harjoituksia kokeillen. Lisäksi tutustumme kuuteen Jo Estillin tutkimaan äänikvaliteettiin (Speech, Falsetto, Sob, Twang, Belting, Opera). Workshopin aikana opit, miten eri tavoilla ääntä voi muokata, ja miten yleisimpiä ongelmia äänenkäytössä ja laulussa voi ratkaista Estillin keinoin. Tämä workshop on samalla pikakurssi äänen toimintaan.

Tämä workshop on avoin kaikille kiinnostuneille (harrastajalaulajat, ammattilaulajat, opettajat, laulunopettajat, puheterapeutit, jne). Workshop sopii myös kertaukseksi aiemmille Estill-opinnoille. Sopii kaikille puhe- ja lauluäänenkäytöstä kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen on kaksivaiheinen: Koskela-opiston kautta, jonne kurssimaksu maksetaan, sekä Estillvoice-com -sivuston kautta.

Workshopin opettaja:

Antti Annola on jazzlaulaja, musikaalinäyttelijä, laulunopettaja ja lauluvalmentaja sekä Estill Master Trainer. Hän työskentelee esiintyvänä taiteilijana niin laulajana kuin musikaalinäyttelijänä. Antti on toiminut laulunopettajana mm. Oulun konservatoriossa ja Oulun ammattikorkeakoulussa sekä kouluttanut yksityisesti laulajia ja näyttelijöitä ympäri Suomen. Lauluvalmennustyötä Antti on tehnyt viime vuosina Vaasan kaupunginteatterissa esimerkiksi musikaalissa The Sound of Music ja West Side Story. Annola toimii myös Oulun kaupunginteatterin näyttelijöiden laulun- ja äänenkäytön opettajana.