Laulukoulutus

ESTILL-KOULUTUKSET OULUSSA HEINÄKUUSSA 2021

Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan lisätietoa sekä ilmoittautumaan näihin suosittuihin koulutuksiin. Kannattaa toimia ripeästi, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Laulutunteja, äänenkäytön tunteja, audition-valmennusta

Oma laulu- ja äänenkäytön koulutukseni on koostunut niin rytmimusiikin- kuin klassisen laulun ammatillisista opinnoista. Olenkin saanut hakea oppia monelta hienolta laulupedagogilta.

Opetan laulajia aloittelijoista ammattilaisiin, näyttelijöitä sekä muita äänenkäyttäjiä. Olen kouluttanut sekä toiminut lauluvalmentajana useissa maamme oppilaitoksissa sekä ammattiteattereissa. Viimeisin lauluvalmennustyö Vaasan Kaupunginteatterin The Sound of Music -musikaalissa.

Opetustyöni keskeisenä pyrkimyksenä on saattaa oppilas itse tietoiseksi oman äänensä toiminnasta ja sen hallinnasta. Jokaisen yksilöllisen ja ainutlaatuisen äänen takana paistaa sama halu vapauteen ja rajattomuuteen. Näen tehtävänäni auttaa oppilasta saavuttamaan tuo äänenkäytöllinen vapaus, oli kyseessä mikä laulu- tai äänenkäyttötyyli tahansa.

Koulutukseltani olen muusikko, laulupedagogi (pop/jazz) sekä Estill Master Trainer, sertifioitu Estill Voice Training -äänimallin opettaja.

Annan laulutunteja satunnaisesti etänä Zoomin välityksellä. Voit olla minuun yhteydessä yhteystietolomakkeen kautta ja kysellä vapaista laulutuntiajoista, olit sitten vasta-alkaja tai ammattilainen.

Poikkeustilanteesta johtuen yksityisopetus tapahtuu toistaiseksi etänä.